De Gildeslager maakt (regio)kampioenen 2019 bekend

Op maandag 21 januari 2019 vond de jaarbijeenkomst van De Gildeslager plaats.
Tijdens deze bijeenkomst worden traditiegetrouw de (regio)kampioenen op het gebied van worstmakerij en traiteur bekend gemaakt.

Bij aanvang van de jaarbijeenkomst werden de aanwezigen welkom geheten door de voorzitter van De Gildeslager, Marianne Strijbos. Vervolgens gaf zij het woord aan gastspreker Ilja Gort, die inging op het belang van verbinden. Na deze presentaties was het tijd voor een informele borrel, gevolgd door een heerlijk diner. Tijdens het diner werden de prijzen uitgereikt aan de (regio)kampioenen van 2019.

Regiokampioenen

Binnen De Gildeslager staat ambacht, inspiratie, verbinding en kennisdeling centraal. Om specifieke vakkennis te borgen, kwaliteit te garanderen en innovatie in het ambachtelijke vak te stimuleren, reikt het bestuur van De Gildeslager jaarlijks prijzen voor ‘Traiteur van het jaar’ en ‘Worstmakerij van het jaar’ uit aan haar leden. De beoordeling vindt plaats op basis van onverwachte keuringen die bij alle leden van De Gildeslager hebben plaatsgevonden gedurende het afgelopen jaar. De zorgvuldig gekozen vakjury keurde diverse producten zoals vleeswaren, worsten en maaltijden op onder meer vakmanschap, geur, smaak en versheid. Ook werden de producten microbiologisch gekeurd. Uit deze laatste keuring kwamen Slagerij Pinckaers uit Eijsden en Superslagerij Brouwers als winnaars op het gebied van Hygiëne uit de bus.


Winnaars ‘Regiokampioen Traiteur van het jaar 2019’

Regio Noord Holland; Van Leeuwen Vlees uit Overveen
  Regio Zuid Holland; Slagerij Gebr. Hiel uit Barendrecht
 Regio Gelderland; Gildeslager Van Dijk uit Brummen
Regio Zuid Nederland; Gildeslagerij Strijbos uit Goirle
Regio Midden Nederland; Slagerij Putman uit Arnhem en Kwaliteitsslagerij Ariesen uit Veenendaal
Regio Limburg; Slagerij Pinckaers uit Eijsden
Regio Noord Nederland; Gildeslager Mekers uit Heino


Winnaars ‘Regiokampioen Worstmakerij van het jaar 2019’

Regio Noord Holland; Slagerij worstmakerij Besteman uit Beverwijk
Regio Zuid Holland; Slagerij Gebr. Hiel uit Barendrecht
Regio Gelderland; Slagerij Gleis uit Aalten
Regio Zuid Nederland; Superslagerij Brouwers uit Beek en Donk
Regio Midden Nederland; Slagerij Putman uit Arnhem
Regio Limburg; Verkoeijen Partyservice & Slagerij uit Leunen
Regio Noord Nederland; Kwaliteitsslagerij Dol uit Langweer



Kampioen ‘Worstmakerij van het jaar 2019’;  Slagerij Putman uit Arnhem

---

Kampioen ‘Traiteur van het jaar 2019’; Slagerij Pinckaers uit Eijsden



x





Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.